Beauty & Visagie by GraceOver Grace

Mag ik even kennismaken, mijn naam is Grace Foss. Samenwonend met mijn liefdevolle partner en onze Duitse herder Rocco. En 2 jongens die zelfstandig uitwonend zijn.

In het verleden heb ik vele beroepen uitgeoefend dankbaar kennis en ervaringen opgedaan o.a.: Op technisch gebied, Industrie, Hotels, Modinette, Cateraar.  6 jaar werk gefungeerd een veelzijdig beroep met veel afwisseling, als Onderwijsassistent/ School Administratief werk op 2 locaties. Werkte met veel plezier, maar miste iets, dat ene puzzelstukje. In mijn jeugd, wilde ik altijd al mijn wens, om mensen te helpen, in uiterlijke verzorging, o.a. make up en massage.

Doordat ik vele evenementen bezocht, en in contact kwam met andere mensen, kwam ik tot de conclusie dat ik mijn hart en intuïtie moest volgen, en inzichten heb gekregen. Mijn horizon te verbreedden. Inmiddels diverse massages opleiding gevolgd, cursussen en workshops o.a. Energetisch Therapie Reiki 1,2 en 3 master. Daarnaast ben ik zeer dankbaar zeer waardevol tips en adviezen kunnen geven voor de massage sessies. Mensen om hun zelfgenezend vermogen te ondersteunen, activeren en eventueel genezen. Vele mensen kunnen helpen.

Daarop volgde verder ontwikkeling en kennis ervaren in de beautybranche door Make Up Artist en Hairstylist. Waar mijn passie ligt. Werken met modellen, Fotografen en bedrijven voor de fotoshoots.

Door mijn vaardigheden, kwaliteit, waarde en creativiteit in te zetten, wat er nu is van geworden. Ontstond er BeautyenVisagie by Grace.

Beauty & Visagie by Grace heeft haar studie Make Up Artist Visagie/Hairstylist succesvol afgerond is gecertificeerd en gediplomeerd. is tevens toegankelijk voor iedereen. En laat u graag mijn werk als vakkundigheid, vaardigheden, kwaliteiten, creativiteit en authenticiteit in een warm en sfeervolle omgeving ervaren.

BeautyenVisagiebyGrace blijft zich steeds verder ontwikkelen, daar waar mijn passie ligt en werk met liefde vanuit het hart voor mensen.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Old Ruitenborgh 108
7556NJ Hengelo

Contact

06-28132420
info@beautyenvisagiebygrace.nl